© 2015 by Kiara van Grevenbroek

Lindtsedijk 51a

2995XL

Heerjansdam

<!-- Facebook Pixel Code -->
<script>
  !function(f,b,e,v,n,t,s)
  {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
  n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
  if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';
  n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
  t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
  s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script',
  'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
  fbq('init', '207941499638896');
  fbq('track', 'PageView');
</script>
<noscript><img height="1" width="1" style="display:none"
  src="https://www.facebook.com/tr?id=207941499638896&ev=PageView&noscript=1"
/></noscript>
<!-- End Facebook Pixel Code -->

  • w-facebook

Een paard is een atleet ongeacht het niveau. WIl jij jouw paard kunnen ondersteunen en lekker in zijn vel kunnen laten zitten door een heerlijke massage? Dan is deze cursus wat voor jou!

De cursus is open voor iedereen die graag meer leert over het paarden lichaam en het leuk vind om zijn eigen paard te behandelen. Na deze dag kun je jouw eigen paard ondersteunen en ben je dus geen therapeut. Je gaat wel naar huis met een goed gevulde cursusmap met informatie, goede massage technieken en een certificaat als bewijs van deelname.

We starten met theorie onder genot van wat nats en iets lekkers. Daarna gaan praktijk paarden bekijken om problemen te herkennen en natuurlijk ook masseren. Er zijn oefen paarden tot je beschikking dus het mee brengen van een eigen paard is niet nodig. Er is 1 paard per 2 cursisten dus zo kun je optimaal oefenen.

Ik geef deze cursus om paarden eigenaren bewuster te maken van het lichaam en wat voor problemen er kunnen ontstaan. Daarnaast kan een eigenaar zijn paard ook ondersteunen wanneer de massage technieken geleerd zijn. 

We starten om 13u en zullen ongeveer om 17u klaar zijn.
Deze dag is inclusief eten en drinken, cursusmap en certificaat.

Jouw investering is maar 85 euro incl. btw.

Locatie: Heerjansdam
 

 

Paarden behandelen

De cursus paarden behandelen deel 2 is meer gericht op cranio sacraal en triggerpoints. We gaan aan de slag met het opserveren van de paarden in stand en beweging. Hoe kun je daar al problemen in herkennen? Waar zit het probleem en hoe kun je dit oplossen?

De cursus is open voor iedereen die graag meer wilt leren over het paarden lichaam en zijn eigen paard wilt ondersteunen met deze behandelvorm. Na de cursus ben je dus geen therapeut. Je krijgt weer een cursusmap met informatie mee, goede technieken en een certificaat als bewijs van deelname.

We starten met theorie onder genot van wat nats en iets lekkers. Daarna gaan praktijk paarden bekijken om problemen te herkennen en te behandelen. Er zijn oefen paarden tot je beschikking dus het mee brengen van een eigen paard is niet nodig.

De cursus begint om 10:00 en eindigt om 16:00. Bij de cursus zit lunch, drinken en lekkers tussendoor inbegrepen. Je word de hele dag verzorgt. 

Deel 2 is een verdieping op de cursus: paarden massage / paarden behandelen deel 1. Daarom kun je deel 2 alleen volgen wanneer je 1 van de bovenstaande cursussen hebt gevolgd. Mocht je al voorkennis hebben neem dan contact op.

Jouw investering is maar 130,- euro incl. btw.

Er is maar plek voor maximaal 6 personen.

Locatie: Heerjansdam
 

 

Paarden behandelen