Passie voor paarden
Diervriendelijke trainingsmethode
Hulp bij mentaal en of fysiek

Home » Diensten » Gedragsproblemen

Gedragsproblemen

Ervaar jij probleem gedrag bij jouw paard?

Ik help jullie weer een team te worden.

Je bent op wedstrijd en daar sta je dan, je paard wilt de trailer niet meer in. Je probeert hem te lokken met eten en daarna wordt je toch wel boos en begin je aan het halstertouw te trekken, maar er is geen beweging in te krijgen.

Help mijn paard heeft een trailer laad probleem!

Trailer laad problemen zijn een van de meest voorkomende problemen tijdens de wedstrijden. Maar ook voor een lekkere bos of strandrit moet jouw paard te trailer in. En wat nou als hij onverwachts naar de dierenarts moet? Het is altijd handig om een paard te hebben die makkelijk de trailer ingaat. Zeker met stressvolle situaties zoals bijvoorbeeld een spoedgeval richting de dierenkliniek. Ik help jullie om weer veilig op pad te kunnen door middel van trailer training. De trailertrainingen zijn gebaseerd op de principes vanuit Monty Roberts en worden diervriendelijk verricht. Het is namelijk de bedoeling dat het paard een positieve ervaring krijgt aan het vervoeren.

Het is niet nodig om een eigen trailer te hebben of een trailer te huren. Ik kom met mijn eigen trailer jouw kant op om jullie beide te trainen. Het is namelijk ook belangrijk dat jij als eigenaar jouw eigen paard kan laden zodat jullie zonder mij op pad kunnen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij een probleem ervaart met het vangen van jouw paard of het niet opgezadeld krijgen, bang zijn voor verschillende objecten, niet accepteren van de hulpen, niet naar de hoefsmid kunnen, geen voetjes geven, niet mee kunnen wandelen of longeren of een ander probleem. Ik kom jullie helpen en samen lossen wij het probleem op.

Heeft je paard last van headshaking, loopt hij niet soepel door zijn lijf, merk je weerstand tijdens het rijden? Twijfel je of cranio sacraal therapie wat voor jouw paard is? Neem dan hieronder contact op en ik ga samen met jou kijken wat de beste oplossing is.