Instructie

De basis van dressuur rijden is bewust worden van je lichaam. Bewust worden van je paard en het leren trainen. Door middel van jouw eigen lichaam kun je je paard sturen. Veel trainingen worden gegeven vanuit het oogpunt van de ruiter. ”Geef maar een ophouding” is één van de meest voorkomende opmerkingen van de instructeurs. Maar wat is nou eigenlijk een ophouding, waarom geef je een ophouding? Beter gezegd, waarom heeft jouw paard die ophouding nodig? Waarom geeft jouw paard niet het resultaat wat jij wilt? Daar is een heel simpel antwoord op met een moeilijke oplossing. De fout is: de ruiter!

Bewust worden van jouw leerpunten en sterkte krachten, bewust worden van het lichaam van jouw paard, bewust worden van het opbouwen van een training.

Ik bied ruiters en paarden de mogelijkheid om bij mij te trainen. Alles wordt vanuit het oogpunt van het paard bekeken. Het paard staat altijd op nummer 1. Ben jij een enthousiaste ruiter en zoek jij een instructrice met passie en kennis. Dan ben je op het juiste adres! Ook voor paarden met problemen bied ik een oplossing. Door een combinatie van gedragstraining, dressuur training en het bewust zijn van de functie van het lichaam van een paard bouwen wij samen een gezonde en sportieve training in de vorm van samenwerking met jou paard.