© 2015 by Kiara van Grevenbroek

Lindtsedijk 51a

2995XL

Heerjansdam

<!-- Facebook Pixel Code -->
<script>
  !function(f,b,e,v,n,t,s)
  {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
  n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
  if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';
  n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
  t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
  s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script',
  'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
  fbq('init', '207941499638896');
  fbq('track', 'PageView');
</script>
<noscript><img height="1" width="1" style="display:none"
  src="https://www.facebook.com/tr?id=207941499638896&ev=PageView&noscript=1"
/></noscript>
<!-- End Facebook Pixel Code -->

  • w-facebook

 Lukt het jou maar niet om jouw paard te verbeteren?

Ik train jouw paard naar een hoger niveau!

Wil jij graag een klasse hoger, maar kan jouw paard een oefening niet? Of heb je geen idee hoe je die oefening aanleert? Of zoek je juist iemand die jouw paard de basis van de dressuur leert? Ik train jouw paard naar een hoger niveau. Ik train paarden op hun eigen locatie zodat jij niet met jouw paard op pad hoeft. De training is afhankelijk van het niveau van het paard. Het kan zijn dat het paard moeite heeft in een stukje basis africhting wat pas zichtbaar wordt in de oefeningen. Nadat ik jouw paard getraind heb is het belangrijk dat jij als ruiter deze training over kan nemen. Daarom geef ik uitleg bij mijn training en leer ik het daarna de ruiter zodat het paard verder getraind kan worden door zijn eigen ruiter. 

Het is mogelijk om een paard voor een langere tijd te laten trainen. Voor bijvoorbeeld revalidatie of gedragsproblemen wordt dit wel geadviseerd. Mocht het zijn dat ik een lichamelijk probleem tegen kom dan stuur ik je direct door naar een bijpassende therapeut. Paarden kunnen getraind worden vanaf dat zij zadel mak gemaakt zijn. Alle trainingen worden op een diervriendelijke manier gedaan.

In de training van paarden hebben we te maken met een opbouw in conditie en spierkracht. Hierdoor zijn niet alle trainingen even lang. Jij kan tenslotte ook geen half uur achter elkaar sprintjes trekken. Dit werkt voor een paard precies het zelfde. Wanneer het nodig is help ik eigenaren met het opstellen van een training en/of voerschema. Sommige paarden hebben in deze trainingsperiode een aanvullend supplement nodig. Ook dit wordt allemaal van te voren besproken. 

Voor het uitbrengen of verder trainen voor de verkoop van uw paard kan je ook bij mij terecht. Graag vertel ik u daar meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Voordat jouw paard in training komt is het belangrijk dat je de volgende punten na loopt:​

- Mijn paard is lichamelijk gezond en kan de training zonder problemen volgen

- Mijn zadel is op maat gemaakt voor mijn paard 

- Mijn paard gaat minimaal jaarlijks naar een paardentandarts

- Mijn paard gaat naar de hoefsmid en staat netjes op zijn hoeven of ijzers

- Mijn paard is er mentaal aan toe om getraind te worden (Boven de 3,5 jaar)

Waarom is het zo belangrijk dat deze punten kloppen?

Ik kijk zeer streng naar de verzorging en de omgang tussen ruiter en paard. Dit omdat geen enkel paard kan presteren onder dwang of pijn. Dit gaat tegen mijn principes in en daarom zal ik nooit een paard trainen die niet aan bovenstaande punten voldoet. Een paard heeft de juiste verzorging en materiaal nodig om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Wanneer jij het beste verwacht van jouw paard, verwacht ik dat van jou.

Wil jij meer weten over de training van jouw paard?