Highlight Horse Fashion

Highlight is mijn eigen gefokte paard. Een echt hoogtepunt in mijn leven. De producten van Highlight horse fashion zijn er gemaakt om jou te laten stralen wanneer je met je paard bezig bent. Maak van jullie belevenis een Highlight!

Vanaf jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met het matchen van mijn rijkleding met de dekjes van mijn paard. Al mijn zakgeld gaf ik er aan uit. Ik ben van mening dat goede spullen ervoor zorgen dat de sport leuker en makkelijker word.  Highlight horse fashion maakt een beperkt aantal van de producten waardoor jij en je paard een unieke outfit hebben.

Ons assortiment

De dekjes zijn extra opgesneden bij de schoft. Dit om drukplekken te voorkomen en het optimaliseren van het rug gebruik van het paard.

Wil jij de luxe uitstralen met het HHF Satin dekje? Of toch de show stelen met de HHF Sparkle? Of ga jij voor betere luchtcirculatie met de mesh? De keuze is reuze!  

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op

Lindtsedijk 51a
2995XL
Heerjansdam

©KiaravanGrevenbroek