Revalidatie & training

Revalidatie & Training

Een blessure of een probleem paard. Waar moet je beginnen? Fysiek en mentale problemen hebben bijna altijd een relatie met elkaar. Het moeilijkste als eigenaar is om dan een revalidatie schema of traject aan te gaan.

Daarom kun je je paad bij mij stallen zodat je hier niet over na hoeft te denken. Een revalidatie of training is voor ieder paard anders. Ik kijk per paard wat het probleem is en wat hiervoor nodig is om het paard zo optimaal mogelijk te helpen. Iedere paard is anders, maar ook iedere blessure is anders. Daarom is het belangrijk om maat werk te leveren.

In combinatie met behandelingen van cranio sacraal therapie, vitafloor en high power laser therapie zorg ik er voor dat jouw paard weer optimaal kan presteren.

Het paard bepaald het tempo in het traject. Hier word nauwkeurig naar geluisterd.Β 

Wat bieden wij aan?
❀ Basis verzorging en liefde alsof het een van onze eigen paarden is.
πŸ™Œ Cranio sacraal behandelingen & meer
πŸ”« High power laser therapie
πŸ’“ Vitafloor
🌎 Zo veel mogelijk vrije beweging in de paddock
πŸ₯— Onbeperkt hooi & voer en supplementen uitgemeten met de lecher antenne
βŒ›οΈ Tijd voor persoonlijke aandacht voor het paard, maar ook de tijd nemen voor de ontwikkeling die het paard nodig heeft.
πŸ’Œ Natuurlijk houden we de eigenaar zo veel mogelijk op de hoogte, want je wilt graag weten hoe het met je beste maatje is.
🧐 Wij kijken kritisch naar gezondheid en welzijn van het paard.
πŸ’ͺ Wat maakt ons sterk? TEAMWERK! Wij werken samen met specialisten op verschillende vlakken. Bitfitters, zadelpassers, hoefsmeden, natural balance tandart. Dit natuurlijk in overleg met de eigenaar.
πŸ‘‚ Luisterend oor voor paard en eigenaar.
Waarom kunnen wij jouw paard helpen?
πŸ“š Na verschillende opleidingen waarbij maar liefst 23 certificaten en diploma’s op verschillende gebieden hebben we de kennis in praktijk gebracht.
πŸ—£ Ieder paard heeft een stem. Er moet alleen geluisterd worden. Doen jullie dan aan paarden fluisteren? Nee wel aan luisteren! Door de achtergrond in de probleem paarden is het ook geen probleem om moeilijkere paarden aan te leveren.
πŸ’ͺ Kennis overwint spierkracht. Niet dwingen, maar eerlijk trainen.
🧐 Waar andere stoppen, zoeken wij nog even door. Want opgeven daar doen we niet aan! Ieder paard verdiend een kans.
🐴 Weten hoe een paard getraind moet worden door kennis van het lichaam, maar ook een hoger niveau behalen. Tot zz-zwaar niveau.
En nu het aller belangrijkste:
πŸ’“ Met een goed hart om te helpen, met passie voor het vak, maar vooral liefde voor het paard.
πŸ“ž Informeer gerust naar de mogelijkheden.